top of page
CASE STUDIES

Wij worden net als onze klanten gedreven door succes. Met onze ervaring op directieniveau in toonaangevende organisaties, weten we onder alle omstandigheden resultaten te leveren. Daarbij staan impact en creativiteit voorop en zijn we eerlijk over wat mogelijk is. 

t-mobile-letter_edited.jpg

De toenemende vraag naar digitale transformatiediensten en oplossingen biedt T-Systems Nederland, dochter Deutsche Telekom, enorme kansen. Een herijking van de positionering en een visie op reputatie was daarbij echter noodzakelijk. WhatMatterZ ondersteunde de marketingorganisatie met deze uitdagingen.

tours-and-tickets-shop-entrance.jpg

Met het toenemende toerisme groeit ook het debat over de juiste balans tussen belangen van bewoners, bezoekers en bedrijven. Tours & Tickets wil graag duurzaam groeien in harmonie met de bewoners en overheid en zorgen voor een constructieve wet- en regelgeving. 
 

nldigital.jpeg

Branche-organisatie NLDigital wil groeien. Het zocht naar een nieuwe positionering, strategisch plan en een organisatie die dat waar kon maken. Wij reikten de ideeën, ervaringen en instrumenten (OGSM) aan, zodat de organisatie zelf haar toekomst kon bepalen.
 

vodafone-ziggo.jpg

De Telecom- en mediamarkten zijn sterk gereguleerd en veranderen razendsnel. VodafoneZiggo zocht een betrouwbare partij die kon helpen bij complexe wet- en regelgevingstrajecten. Wij leveren strategische adviezen, contacten en praktische ondersteuning zodat de organisatie kan ondernemen.

bottom of page