PUBLIC RELATIONS & CONTENT MATTERZ

Werk aan opinievorming bij stakeholders zoals publiek, media en politiek en creëer content met impact.

Krijgt u ongewenst te maken met aandacht van de media en politiek of wilt u dat juist? Om uw boodschap effectief over de bühne te brengen, kennen we de wegen binnen de landelijke en gespecialiseerde media. Wij zijn daarnaast één van de weinige bureaus dat Public Relations en Public Affairs geïntegreerd aanbiedt en zetten graag onze tanden in complexe en sensitieve projecten en vraagstukken.

ONZE DIENSTEN
 

Aandacht genereren en agendasetting
Wij zorgen voor de juiste aandacht voor uw organisatie, product of standpunt bij media, overheid en politiek.

Crisiscommunicatie 
Wij helpen organisaties op een pragmatische wijze voorbereid te zijn op een mogelijke crisis. We brengen de meest voorkomende scenario’s in kaart en prepareren de organisatie. U bent daarna in staat binnen enkele minuten op te schalen naar een crisismodus. Daarnaast zijn wij zelf direct inzetbaar bij crisissituaties.
 

Content

WhatMatterZ ontwikkelt contentstrategieën en content voor uw PR, PA en reputatiebeleid. Van video, copy tot websites, on- en offline campagnes.
 

Woordvoering 
Wij begeleiden directies en afdelingen communicatie in woordvoering, leveren (tijdelijke) woordvoerders en adviseren de vaste woordvoerders. 

 

 

TOOLING
 

Newsroom

De newsroom is dat deel van uw website dat actueel nieuws publiceert en verspreidt voor media, politiek, publiek en andere belangstellenden. Wij ontwerpen en beheren newsrooms voor organisaties. 
 

Media- en politieke monitoring
Het monitoren en analyseren van media en social media, politici, wet- en regelgeving en opinieleiders behoort tot ons standaardpakket aan diensten. Dit is met name noodzakelijk om ontwikkelingen te blijven volgen, monitoren of het ingezette beleid zijn vruchten afwerpt en tijdig te kunnen anticiperen op nieuwe veranderingen.
 

Mediatraining
Wij leveren mediatrainingen op locatie voor (communicatie)medewerkers, management en directieleden. We helpen de algemene mediavaardigheden te verbeteren en prepareren de organisatie in de voorbereiding van een actuele case.  

 

Neem contact op voor meer informatie over onze Public Relations diensten.