MICHIEL PRINSEN GEERLIGS

Reputatiestrateeg en Public Affairs Specialist

Michiel is gespecialiseerd in public affairs en de ontwikkeling van reputatie- en communicatiestrategieën. Zijn ervaring ligt met name bij dossiers met een sterk juridische component en overheidstoezicht.

Na zijn studie Rechten Media- en Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam werkte Michiel als belangenbehartiger voor de Nederlandse kabeltelevisiebedrijven. Hierna werkte hij achtereenvolgend als Principle Policy Advisor bij KPN en Manager Public Affairs bij Vodafone en VodafoneZiggo. In 2012 behaalde Michiel zijn post-graduate van Business Strategy aan de Maasstricht University School of Business & Economics.  

Sinds 2017 is Michiel senior adviseur voor klanten in met name sterk gereguleerde markten die opereren ‘in the public eye’, zoals media, energie, financiële markt en toerisme. Hij heeft een stevige achtergrond en kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving, met een uitgebreid relatienetwerk binnen de overheid en toezichthouders. Hij schakelt snel van ‘the big picture’ naar details, van boardniveau naar experts binnen en buiten de organisatie, van analytisch naar creatief en van complex naar eenvoudig.

  • linkedin
michiel-cropped_edited.jpg