top of page

Alexander van 't Riet

Business en Organisatiestrateeg

Alexander heeft 30 jaar leidinggevende ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, verkoop, marketing, strategisch advies (Gemini Consulting) en algemeen management in Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

 

Hij heeft een solide achtergrond in de Speciale Materials-sector met tientallen productiesites voor bedrijven als Air Products, Avery Dennison, Innovia Films en Constantia Flexibles. Als CEO van het bedrijf Mai Dubai (Midden-Oosten) leidde hij het snelst groeiende consumentenwaterbedrijf in die regio.

Als Sr. Bedrijfs- en Organisatiestrateeg helpt Alexander onze klanten bij het oplossen van uitdagende strategische bedrijfsuitdagingen. Van het identificeren van de groei- en organisatiestrategie, het ontwikkelen van nieuwe zakelijke initiatieven, markten en producten, het verbeteren van de effectiviteit van het verkoop- en marketingteam tot het stimuleren van operationele efficiëntie. Daarnaast is hij betrokken bij fusies en overnames, van due diligence tot integratie.

 

Alexander is Nederlands en heeft in 7 Europese landen, het Midden-Oosten en de VS gewoond.

bottom of page