top of page

WhatMatterZ Nieuws

Volg ons voor nieuws en achtergrondinformatie over strategieontwikkeling en strategische communicatie.

10 tips voor strategie: laat uw OGSM werken

Strategie- en budgetsessies of jaarlijkse operationele plannen, u heeft ze vast allemaal gedaan. Maar hoe vaak hebben ze echt bereikt wat u van plan was? Hoe vaak waren de plannen niet markt-, maar intern gericht, of erger: verdwenen in een la. 10 tips hoe u uw plannen tot leven kunt brengen, zodat ze echt resultaat gaan opleveren.

Image by JESHOOTS.COM

Strategische planning die werkt: het ArchPoint OGSM-model bij WhatMatterZ

Een strategisch plan is noodzakelijk om een organisatie te besturen in de veeleisende markt van vandaag. Maar hoe zorgt u er voor dat uw groei- en ontwikkelingsambities helder zijn en worden gerealiseerd en uw organisatie de ingezette koers ondersteunt?  Het OGSM-strategisch model helpt wereldwijd duizenden organisaties bij dit proces.

Business Meeting

De kracht van Corporate Communicatie en Leiderschapscommunicatie

Corporate Communicatie of Corporate Affairs wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Waarom eigenlijk? Welke waarde voegt deze functie toe voor het management? 

 

Reaching a Deal

Zeven communicatieregels voor management tijdens strategie-implementatie

Na vele maanden van strategie bouwen, data analyse, workshops en werken met externe consultants, levert het executive team eindelijk een strategie voor de komende drie jaar. Maar er komt al snel de klad in het aanvankelijke enthousiasme en een jaar later is er maar bar weinig van het plan terechtgekomen. 

company townhall
bottom of page