top of page

Het Team van WhatMatterZ

Binnen WhatMatterZ werken we met een vast team van directie-adviseurs, professionals, interim-consultants en partners. Met onze bewezen bestuurlijke en operationele ervaring schakelen we naadloos tussen het management en de operatie van onze klanten en slaan we bruggen tussen visie, strategie, plan en uitvoering. 

Erwin-cropped.jpg

Erwin Zijlstra

Organisatie- en communicatiestrateeg

Erwin is strategische sparringpartner voor strategieontwikkeling, transformatietrajecten, reputatiemanagement, ESG en corporate communicatie. Door zijn kennis van bedrijfsvoering, menselijk gedrag en marketing weet hij bruggen te slaan tussen commercie, interne bedrijfsvoering, klanten en externe stakeholders.

Alexander van 't Riet

Business en Organisatiestrateeg

Alexander adviseert directies op het gebied van strategieontwikkeling, business development en tijdens fusies en overnames. Alexander bekleedde diverse internationale directieposities als general manager en directeur marketing & sales in de maakindustrie en FMCG. Recentelijk leidde hij als CEO een consumentenmerk voor drinkwater in het Midden-Oosten.

Alex2.jpg
Andrew Maxwell.jpg

Andrew Maxwell

Corporate Communicatie & Change Management

De Ierse Andrew is onze communicatie- en veranderstrateeg. Andrew heeft een achtergrond in de Telecom en High Tech (Vodafone en ASML) en de maakindustrie. Andrew adviseert onze internationale klanten en ontwikkelt krachtige interne en externe communicatie. Als WhatMatterZ NewsRoom-manager is hij verantwoordelijk voor de contentstrategie en -ontwikkeling bij onze klanten.

Andrew Maxwell.jpg

Gustavo Jorge Pérez

Digitale Corporate Communicatie & Design Specialist

Onze Spaans- en Portugeestalige digitale communicatiespecialist en designer. Gustavo ontwikkelt digitale communicatiemiddelen en content. Van websites, nieuwsbrieven, boardroompresentaties, corporate documentatie tot social media- en digitale campagnes. Gustavo werkt voor al onze klanten, maar heeft Latijns-Amerika als aandachtgebied. Gustavo heeft een achtergrond in de maakindustrie en de bureauwereld.

bottom of page