top of page
Working on laptop

Content & NewsRoom

Geef inhoud en neem regie

Onze strategische contentmakers zijn vakvolwassen en sparringpartners voor directieleden en stafafdelingen.
Ze beschikken over de juiste competenties, sensitiviteit en strategisch inzicht om content te creëren voor alle formats. 

Strategische Communicatie

Missie-, visie- en purpose

Corporate narratief & message house

Directie: vlogs, blogs, speeches 

Interne en externe directiepresentaties

Jaarverslagen (financieel en duurzaamheid)

Corporate (pers) aankondigingen

Interne en externe content

Casestudies & testimonials

Visie-  en technische whitepapers

Persberichten & opiniestukken

Intranet content

Social media content

NewsRoom 

 

Grotere organisaties communiceren via vele afdelingen met interne en externe stakeholders: zoals de PR-afdeling, marketing & sales, IR, HR en customer services. De NewsRoom is een strategisch en operationeel samenwerkingsverband met als doel regie op de merk- en reputatiestrategie en sturing op kwaliteit en efficiency. 

Analiseer en reageer

Monitoren en analyseren wat er op de organisatie afkomt. Van politieke besluiten, klantenissues, belangengroeperingen, concurrenten- of juridische acties. Een georganiseerde interne community kan snel en eenduidig reageren via alle kanalen. 

Afstemming uitgaande communicatie

Afstemmen van korte en lange termijn communicatiebehoeftes van corporate en commerciële planningen. Aanscherpen merkboodschap van alle communicatie en effectiever inzetten van communicatiekanalen. 

Excellence

Door het delen van best practices, leveranciers, softwareplatformen en content ontstaat er een continue verbeterproces. Dit scheelt dubbelwerk, voorkomt fouten, zorgt voor betere inzet budgetten en verbetert de kwaliteit. 

bottom of page